Linnafirma pakub naabrimehe teenust

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu linnafirma tahab hakata pakkuma pärnakatele naabrimehe teenust

Linnale kuuluv osaühing Pärnu Haldusteenused pakub kodulehel soovijatele naabrimehe teenust, mille kirjeldust firma veebis veel ei ole.

Pettuma peab see, kes loodab, et linnafirma hakkab pakkuma kamraadi, kellega mõnikord väike õlu võtta või grilliõhtu teha. Küll hakkab „naabrimehelt“ saama nõu ja abi pisemate remonditööde tegemisel.

„Kui kellelgi on kodus või ettevõttes mingi pisike asi katki ja ta ei tea, kuidas seda parandada või kust saada abi, siis „naabrimees“ tuleb appi,“ selgitas Pärnu Haldusteenuste juhataja Raul Sarandi.

Sarandi sõnutsi „naabrimeest“ firma palgal veel ei ole, kuid sobiv kandidaat loodetakse peagi leida. „Kedagi sellele tööle meil veel võetud ei ole, mõnele osava käega pensionärihärrale võiks see amet sobida,“ ütles ta.

Sarandi märkis, et linnafirma ei looda naabrimehe teenusega suurt tulu teenida. „See on rohkem brändi küsimus,“ lisas ta.

Pärnu Haldusteenused teeb heakorratöid kõikidel Pärnu kalmistutel ja muudel avaliku ruumi aladel. 1. juulist on ettevõte Pärnu linnas tasulise parkimise korraldaja.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles