Kahe silla jooks sulgeb Pärnu kesklinnas tänavaid

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusmärk "sissesõidu keeld". Foto on illustreeriv.
Liiklusmärk "sissesõidu keeld". Foto on illustreeriv. Foto: Pärnu Postimees

Pühapäeval toimuva Jüri Jaansoni kahe silla jooksu tõttu suletakse laupäeval kell 16st kuni pühapäeval kella 16ni Pärnu kesklinnas Vee tänava lõik Peterspordi kauplusest kuni Kesklinna sillani ja Lai tänav Port Arturi kaubanduskeskusest kuni sillani. Pühapäeval on lühiajaliselt suletud ka Kesklinna sild.

Vee tänava sulgemise tõttu on liiklus Endla teatri eest ümber suunatud muidu ühesuunalisele Akadeemia tänavale, mis on liikluskorralduste muudatuste ajal kahesuunaline ja sealtkaudu pääseb sõitma üle Kesklinna silla.

Kesklinna sild on suletud pühapäeval 11.50-12.10. Sel ajal reguleeritakse liiklust Tallinna maantee – Rääma – Jannseni ristmikul.

Laupäeval on seoses Pärnumaa rahvaspordituruga piiratud parkimiskohti Port Artur I juures.

Et Port Arturite vahelisel väljakul toimuvad laupäeval 10–16 kahe silla lastejooksud, palutakse autojuhte sealkandis liigeldes olla eriliselt tähelepanelikud.

Pühapäeval saavad kahe silla jooksul ja retkel osalejad tasuta parkida Kesklinna silla kõrval kahe silla jooksu parklas. Korraldajad soovitavad võimalike liiklusummmikute ärahoidmiseks võistluspaika tulla jalgsi, jalgratta või ühistranspordiga.

Laupäeval ja pühapäeval töötab spordiüritusel tasuta ja valvega jalgrattaparkla.

Laupäeval, 3.septembril asub rattaparkla Pärnumaa rahvaspordituru ning Jüri Jaansoni kahe silla lastejooksude keskuses Port Arturi ja Pärnu Keskuse vahelisel platsil ning on avatud 10-16.

Pühapäeval, 4. septembril asub rattaparkla Pärnu Sadama parklas vana silla kõrval ja on avatud 9.30-15.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles