Pärnu linn käivitas teise suure veehanke

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanalisatsioonitorustiku rajamine. Foto on illustreeriv.
Kanalisatsioonitorustiku rajamine. Foto on illustreeriv. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Pärnu linna vee-ettevõte AS Pärnu Vesi kuulutas välja teise hanke vee- ja kanalisatsioonitorustike projekteerimiseks ja ehitamiseks Pärnus kesklinna, Ülejõe ja Rääma linnaosas.

Tööde käigus on kokku kavas projekteerida, ehitada ja rekonstrueerida 9,2 kilomeetrit vee magistraaltorustikke, 8,2 kilomeetrit reoveekanalisatsiooni magistraaltorustikke ning 8,2 kilomeetrit sademeveekanalisatsiooni magistraaltorustikke.

Hanke eeldatav maksumus on 4,7 miljonit eurot JA hanke kestuseks on kavandatud neli aastat. Töid rahastavad Euroopa Liidu ühtekuuluvusfond ja Pärnu Vesi.

Hange on jaotatud kaheks osaks ja pakkuja viimase kolme majandusaasta netokäive ehitustööde teostamisel peab igal aastal olema minimaalselt - sõltuvalt hanke osast, mille pakkumine tehakse - kas 1,2 või 1,7 miljonit eurot.

Hanke esimene osa hõlmab ainult Karja tänavat. Hanke teine osa Side, Kivi, Väike-Posti, Suur-Posti, Aisa ja Karja tänavat.

Pakkumiste esitamise tähtaeg on 13. oktoober, pakkumised avatakse samal päeval.

Möödunud nädalal käivitas Pärnu Vesi esimese hanke vee- ja kanalisatsioonitorustike ning reoveepumplate ehitamiseks kesklinna, Ülejõe ja Rääma linnaosas, hanke eeldatav maksumus on ilma käibemaksuta 6,59 miljonit eurot.

Hange on jaotatud viieks osaks ja tööd toimuvad Liiva, Supeluse, Vingi, Suur-Jõekalda ja Metsa tänava piirkonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles