Pärnumaal toimub ettevõtlusnädal

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtlusnädala logo.
Ettevõtlusnädala logo. Foto: www.peak.ee

Järgmisest esmaspäevast reedeni toimub Pärnus ja Pärnumaal ettevõtlusnädal, mille peateema on ettevõtluskultuur.

Ettevõtlusnädala raames toimub konverentse, seminare, avatud uste päevi, ettevõtete külastusi, vestlusringe, ideekonkursse ja teabepäevi.

Ettevõtlusnädala põhisündmuseks on neljapäeval, 6. oktoobril toimuv Pärnumaa ja Pärnu linna aasta parimate ettevõtjate tunnustamine

Pärnu linnavalitsus korraldab koostöös partneritega sellel aastal neli seminari.

Esmaspäeval, 3. oktoobril toimub seminar „Loomemajandus Lääne-Eestis täna ja homme“. Loova Eesti tegevjuht räägib piirkonna loomemajandusega tegelevatele ettevõtjatele oma tegemistest ja sellest, kuidas kaasata ettevõtjaid. Seminari teises pooles räägitakse ja arutletakse toetusmeetmete üle.

Kolmapäev, 5. oktoober on suunatud Pärnu puhkemajanduse sektorile. Pärnu keskraamatukogus toimub seminar „Regionaalne tootearendus Rootsi turule“. Seminar toimub koostöös MTÜ Lääne Eesti Turismi ning Sihtasutus Pärnumaa Turismiga.

Pärnu keskraamatukogu väikeses saalis on seminar „Teenindus- ja müügikultuur ei ole müsteerium“. Osalema on oodatud kõik teenindussektoris töötavad ettevõtjad. Räägitakse kliendiga kontakti loomisest, suhtlemisoskuse arendamisest ning teenuste lisamüügist läbi aktiivse kuulamise.

Neljapäeval, 6. oktoobril toimub, nagu juba traditsiooniks saanud, maksuseminar koostöös Eesti maksu- ja tolliametiga, mis on eelkõige suunatud personalijuhtidele ning ettevõtete raamatupidajatele.

Ettevõtlusnädala sündmused toimuvad ka Tõstamaal, Vändras, Häädemeestel ning Tootsis.

Ettevõtlusnädala eesmärk on kohalike ettevõtjate ja nende tegevuse tutvustamine, ettevõtlusega alustamise võimaluste selgitamine ning sellekohaste üldteadmiste andmine.  

Kuuendat korda toimuvat ettevõtlusnädalat Pärnumaal koordineerib Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskus.

Ettevõtlusnädalal osalemine on tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles