Ameerika nädalaks käivad ettevalmistused

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameerika Ühendriikide lipp.
Ameerika Ühendriikide lipp. Foto: Margus Ansu

Eeloleval kuul, 18.–31. oktoobrini on Pärnus Ameerika nädal, mille ettevalmistused käivad juba mitu kuud.
 

Raeküla Vanakooli keskus koostöös Pärnu linnavalitsuse ja Ameerika suursaatkonnaga on juba alates kevadest teinud ettevalmistusi Ameerika nädala korraldamiseks Pärnus. Sel nädalal kohtusid Ameerika Ühendriikide suursaatkonna avalike suhete osakonna spetsialistid William J.O’Connor ja Tiiu Vitsut nädala korraldajatega Pärnus.

“Külalised saatkonnast väljendasid suurt üllatust ja heameelt, et nädala ettevalmistamisele ja korraldamisele löövad kaasa nii paljud inimesed,” rääkis Raeküla Vanakooli keskuse arendusspetsialist Piia Karro. Nimelt oli linnavalitsuses toimuvale kohtumisele kogunenud tosinkond inimest Pärnu linna koolidest, lasteaedadest, kultuuriasutustest ja kodanikeühendustest.
 
Nädala jooksul, mis kujuneb tegelikkuses pikemaks kui seitse päeva, on Pärnu linnas esindatud kõik Ameerika Ühendriikide osariigid. “Mõnele neist on veel kodu leidmata, mistõttu kutsume huvilisi endast märku andma,” ütles Karro.

Nädala kavaga saab tutvuda Raeküla Vanakooli keskuse ja Pärnu linnavalitsuse kodulehekülgedel või külasta Ameerika nädala lehekülge Facebookis. Kava ei ole Karro ütlust mööda lõplik, see on pidevas uuenemises ja oodatud on linlaste ettepanekudki.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles