Viisitamm tahab mupo politseile appi saata

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Viisitam tahab Pärnu linnapolitsei pana korda valvama.
Mart Viisitam tahab Pärnu linnapolitsei pana korda valvama. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Pärnu linnapea Mart Viisitamm tahab tuua politseile tänavatele appi munitsipaalpolitsei motoriseeritud üksused ning vägivallatsejate ohjeldamiseks teha tihedat koostööd meelelahutusasutustega.


Keskerakondlasest Viisitamm märkis möödunud nädalal oma parteikaaslastele tehtud pöördumises, et linnapolitsei patrullid võiksid tavapolitseil aidata probleempiirkondades korda tagada reedeti ja laupäeviti.



Teiseks tuleb linnapea kinnitusel hakata tegema koostööd ööklubidega, et tuntud kaklejaid ei pääseks neisse.



"Need klubid, kes ei soovi koostööd, tuleks avalikustada. Siis inimesed teavad, kus on turvalisem ja kus mitte ning oskavad ennast hoida," ütles Viisitamm.



Linnapea sõnul on Pärnu peksupealinna maine tegelikkuses statistiline müüt.



"See tähendab valdavalt Pärnut ümbritsevatest valdadest pärit paarikümmend alkoholi mõjule kergesti reageerivat meest, kes ükshaaval või väikeste puntidena mõnel hilisõhtul Pärnu baaride ja ööklubide juures oma ärplusoskusi näitamas käivad," ütles Viisitamm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles