Pärnus tuleb esimene teenusedisaini konverents

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konverentsi PlayDay eesmärgk on tõsta ettevõtjate teadlikkust, kuidas arendada ettevõtte teenuseid ja tooteid mängustamise ja teenusedisaini põhimõtete järgi.
Konverentsi PlayDay eesmärgk on tõsta ettevõtjate teadlikkust, kuidas arendada ettevõtte teenuseid ja tooteid mängustamise ja teenusedisaini põhimõtete järgi. Foto: Kuvatõmmis

Pärnu linnavalitsuse eestvõttel toimub 18. oktoobril Estonia konverentsikeskuses konverents PlayDay, mille eesmärk on tõsta ettevõtjate teadlikkust, kuidas arendada teenuseid ja tooteid mängustamise ja teenusedisaini põhimõtete järgi.

„Kui kellegi käest küsida, mis neil Pärnuga eelkõige seostub, saame ikka vastuseks: rand, suvi, päike ja spaad. Pärnu ongi Eesti teine turismisihtkoht, kuid tegelikult on siin palju muudki. Siin tegutseb hulk tublisid tootmisettevõtteid, Tartu ülikooli Pärnu kolledžis on võimalik saada kõrgharidust teenuste disaini valdkonnas ja siit on tulnud IT-tipptegijaid,“ rääkis abilinnapea Rainer Aavik.

Konverentsil esinevad oma ala tunnustatud spetsialistid. Kogemusi jagavad Tallinki, Apollo ja Swedbanki esindajad, tutvustatakse edulugusid ja jagatakse konkreetseid juhiseid uueks ajastuks. Töötoad on jagatud kolme kategooriasse: kliendilojaalsus, töötajate lojaalsus ja teenusedisain.

Üritus on mõeldud kõigile, kes soovivad silmaringi avardada, inspiratsiooni koguda ja tahavad oma ettevõtte tulusamalt tööle panna.

PlayDay sünnib Pärnu linnavalitsuse, TÜ Pärnu kolledži, Pärnumaa arenduskeskuse ja Forwardspace’i koostöös.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles