Omastehooldajate pääs tööturule peaks paranema

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toetust eraldatakse 13 projektile, mis pakuvad töölesaamist toetavaid hoolekandeteenuseid eakatele, erivajadustega ja toimetulekuraskustega inimestele ja nende pereliikmetele üle kogu riigi.
Toetust eraldatakse 13 projektile, mis pakuvad töölesaamist toetavaid hoolekandeteenuseid eakatele, erivajadustega ja toimetulekuraskustega inimestele ja nende pereliikmetele üle kogu riigi. Foto: Arvo Meeks

Pärnu linnavalitsus sai Euroopa sotsiaalfondist üle 300 000 euro suuruse toetuse koduteenuse ja täisealise päevahoiu arendamiseks. Projekti eesmärk on parandada omastehooldajate ligipääsu tööturule.

Kokku jagatakse toetust üle Eesti 2 925 295 eurot. Toetust eraldatakse 13 projektile, mis pakuvad töölesaamist toetavaid hoolekandeteenuseid eakatele, erivajadustega ja toimetulekuraskustega inimestele ja nende pereliikmetele üle kogu riigi.

Toetust said omavalitsused Innovest taotleda 50 000 – 500 000 eurot projekti kohta. Toetuse osakaal on kuni 75 protsenti abikõlblikest kuludest, vähemalt 25 protsenti tuleb omavalitsusel panustada ise.

Projektitaotlusi esitasid Innovesse kokku 15 kohaliku omavalitsuse üksust või maakondlikku omavalitsuste liitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles