Fotosilm näeb Afganistani mitmeti

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kilingi-Nõmmest pärit missioonisõduri ja fotograafi Endel Apsaloni näitust Afganistanist saab näha Kilingi salongis.
Kilingi-Nõmmest pärit missioonisõduri ja fotograafi Endel Apsaloni näitust Afganistanist saab näha Kilingi salongis. Foto: Mailiis Ollino

Kilingi-Nõmme kesklinnas kunsti­salongis Kilingi on avatud kohaliku keskkooli vilistlase, hilisema missioonisõduri ja fotograafi Endel Apsaloni fotode näitus, mida saab külastada veel sel ning tuleval reedel ja laupäeval.

Näituse üks algatajaid Mae Annast rääkis, et läbi fotosilma on autor jäädvustanud Afganistani külaelu, inimesi, loodust, aga ka missioonisõdurite argipäeva.

Endel Apsalon on lõpetanud usuteaduste instituudi. Ta töötas Eesti kaitseväe kaplanina ja sattus seetõttu kolmel korral missioonile Afganistani, kus tegeles fotograafia kui hobiga.

Kilingi salongi näituste hooaja lõpetab harrastuskunstniku, Allikukivi külas elava Andrus Olderi koostatud väljapanek, mis avatakse 22. septembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles