Pärnu Maksimarket sai õppijasõbraliku tööandja auhinna

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Maksimarket avamise eel 19. juunil 2013.
Pärnu Maksimarket avamise eel 19. juunil 2013. Foto: Ants Liigus

Täna täiskasvanud õppija nädala avaüritusel pälvis Pärnu Maksimarket Eesti õppijasõbraliku tööandja auhinna.

Eesti aasta õppija tiitliga pärjati Oksana Kurvits Raplamaalt. Aasta koolitajaks sai Kaire Viil Ida-Virumaalt, aasta õpiteoks nimetati Russalu toiduklubi Pliidiliisud Raplamaalt ja aasta õppijasõbralikemaks tööandjaks valiti Saaremaa ettevõte ArborEst OÜ.

Eriauhinnaga toodi esile Ivo Leeki ja Damaso Dominguez Ortizi ning Pärnu Maksimarketit, aasta õppija rahva lemmiku tiitli pälvis Ingrid Saare.

Aasta õppijasõbraliku tööandja aunimetuse sai Pärnu Maksimarket, kuna see on koht, kuhu tahetakse tulla nii praktikale kui ka tööle, sest töötaja tunneb, et tema teadmised-oskused on väärtustatud ja hoitud. Kaupluse juhatajat iseloomustatakse rõõmsa ja tööka inimesena, kes igati toetab töötajate enesetäiendamist ja peab oluliseks kauplusesse lektoreid kutsuda, võtta vastu ekskursioone ja toetada kutsevõistluste ja -eksamite korraldamist. Kauplus teeb tihedat koostööd Pärnumaa kutsehariduskeskusega.

Tänavu esitati neljas kategoorias kokku 484 kandidaati. Aasta õppija tiitlile esitati sel aastal 361 kandidaati.

Täiskasvanud õppija nädalal tänasest 26. oktoobrini on fookuses elukestev õpe. Kõikjal Eestis toimub nädala vältel arvukalt täiskasvanuharidust populariseerivaid ja õppimisvõimalusi tutvustavaid üritusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles