Politsei otsib hõbedase auto juhti, kes ülekäigurajal lapsele otsa sõitis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mai tänaval on rohkelt ülekäiguradasid.
Mai tänaval on rohkelt ülekäiguradasid. Foto: Ants Liigus

Lääne prefektuur palub ühendust võtta hõbedast värvi autot juhtinud mehel, kes esmaspäeva hommikul sõitis Pärnus Mai tänaval sebral otsa teed ületanud koolilapsele.

Murelik lapsevanem postitas teate õnnetuse kohta järgmisel päeval Facebooki lehele “Märgatud24 Pärnus”. Politseile ei teatanud juhtunust keegi.

“Kahjuks pole see harukordne, kui saame olulisest asjast tagantjärele teada Facebookist,” teatas Lääne prefektuur Facebooki lehel. “Oleme nüüdseks saanud mitme kohal olnud inimesega suhelda ja püüame kindlaks teha autojuhti, et ka tema ära kuulata. Palume hõbedast värvi autot juhtinud mehel meiega ühendust võtta.”

Sõidukijuhil palutakse võtta ühendust e-posti aadressil ave.tigase@politsei.ee. Samuti võib helistada telefonil 444 6652 või lühinubril 112.

Murelik lapsevanem kirjeldas Märgatud24 Pärnus lehel, kuidas tema laps sai esmaspäeva hommikul Mai tänaval ülekäigurajal autolt löögi ja juht ei vaevunud huvigi tundma, kas lapsega on kõik korras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles