Üheksa-aastasele lapsele vöötrajal otsa sõitnud auto juht sõitis politseid teavitamata minema

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalakäijate ülekäigurada tähistav liiklusmärk.
Jalakäijate ülekäigurada tähistav liiklusmärk. Foto: Urmas Luik

Murelik lapsevanem kirjeldab Facebooki lehel Märgatud24 Pärnus, kuidas tema laps sai eile hommikul Pärnus Mai tänaval ülekäigurajal autolt löögi ja juht ei vaevunud huvigi tundma, kas lapsega on kõik korras. Politsei palub sellistest juhtudest alati neidki teavitada.

Lapsevanema sõnade kohaselt sõitis kella 7.28 paiku kooliminekuks bussi peale läinud ja selleks vöötrada ületanud üheksa-aastasele lapsele otsa auto. „Autojuht ei vaevunud isegi kontrollima, kas lapsega on kõik korras,” kirjeldas ta. „Kui laps toibus ja nuttes Mai peatuses bussi nr 10 peale läks, lohutasid teda kaks naist.”

Samas väidab üks juhtunut pealtnäinu samas Facebooki grupis, et õnnetuses osalenud autojuht peatas kohe oma sõiduriista tee ääres ja asus lapsega tegelema. Edasist ta paraku ei näinud, sest lapsele osutati juba abi ja ta sõitis edasi.

„Kahjuks ei ole politseid keegi juhtunust teavitanud,” sõnas Pärnu politseijaoskonna patrullitalituse juht Henry Murumaa. „On väga oluline, et liiklusõnnetusest, kus keegi saab viga, antaks politseile alati teada.”

„Palume õnnetuse osalistel, hõbedase autoga sõitnud juhil ja pealtnägijatel politseiga ühendust võtta,” lisas Murumaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles