Pärnumaa noored saavad ideede teostamiseks enim toetust

Laura Vadam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enim toetushääli sai Pärnu noorte vabaajakeskuse idee "Ei, nutiseadmetele. Jah, pinksile!"
Enim toetushääli sai Pärnu noorte vabaajakeskuse idee "Ei, nutiseadmetele. Jah, pinksile!" Foto: Erakogu

Eesti avatud noortekeskuste ühenduse (ANK) korraldatud välkkonkursile “Nopi üles – inspiratsioonipuhang!” saatsid noored 32 ideed. Enim toetushääli kogusid kolm Pärnumaa algatust: Pärnu noorte vabaajakeskuse idee „Ei nutiseadmetele. Jah pinksile“, Raeküla vanakooli keskuse nutinurk ja Sindi noortevolikogu korraldatud Sindi noortefestival.

Kui ideedest valiti parimad rahvahääletusega, otsustas ANKi komisjon samuti toetada Pärnu-Jaagupi noori, kes noorsootöönädalal korraldavad iga päev teemaüritusi. Samuti märgiti ära Lääneranna valla noorte planeeritav aastalõpupidu ja LAN-party.

Ettevõtmine on Eesti noorsootöö keskuse ning haridus- ja teadusministeeriumi projekt, mille eesmärk on toetada kogukonna noori. „Ootasime ideid, mis tutvustaksid eri viise või looks noortele uusi võimalusi, osalemaks noorsootöös,“ rääkis ANKi esindaja ja "Nopi üles" projektijuht Riin Luks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles