Skano käive langes ja kasum kasvas

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevikku vaatavalt märkis Skano, et suurendab puitkiudplaadi ärisegmendis müügitulu muudes rakendusvaldkondades, millel on laialdasem haare maailmas kui traditsioonilisel tuuletõkke- ja isolatsiooniplaadi müügil firma traditsioonilisel turul Soomes, Venemaal ja Eestis.
Tulevikku vaatavalt märkis Skano, et suurendab puitkiudplaadi ärisegmendis müügitulu muudes rakendusvaldkondades, millel on laialdasem haare maailmas kui traditsioonilisel tuuletõkke- ja isolatsiooniplaadi müügil firma traditsioonilisel turul Soomes, Venemaal ja Eestis. Foto: Liis Treimann/Postimees

Mööblitootja Skano kolmanda kvartali käive langes aastaga üheksa protsenti 3,71 miljoni euroni, kvartali puhaskasum tõusis aga 14 000 eurolt 211 000ni.

Puitkiudplaadi müügitulu languse põhjustas Skano Fibreboardi kahanenud nõudlus ühepereelamute suurimal turul Soomes. Nasdaq Tallinna börsi lisanimekirjas noteeritud Skano Group teatas börsile, et müügitulud muude turgude klientidele näitasid mõningast kasvu.

Puitkiudplaadi müügitulu kolmandas kvartalis oli 2,92 miljonit eurot, mis on kaheksa protsenti vähem võrreldes 2017. aasta sama perioodiga. Skano märkis, et AC Nielseni turustatistika kohaselt on Skano turuosa Soome puitkiudplaadi turusegmendis aga stabiilselt 72 protsenti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles