Arenduskeskus: Pärnus võiks hakata lennukeid lammutama

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa arenduskeskuses mõeldakse renoveeritaval Pärnu lennuväljal õhusõidukite lammutamise peale.
Pärnumaa arenduskeskuses mõeldakse renoveeritaval Pärnu lennuväljal õhusõidukite lammutamise peale. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnumaa arenduskeskuses sai valmis kava, kuidas 20 miljoni euro eest valmiv Pärnu lennujaam võiks poolteise aasta pärast tööle hakata. Kavandatakse nii tellimuslende kui mõeldakse lennukite lammutamise peale.

ERRi uudisteportaal vahendas, et arenduskeskuse tegevuskava kohaselt hakatakse kõigepealt otsima firmasid, mis oleksid huvitatud tšarterlendudest Pärnusse, seejärel arutatakse liinilendude võimalikkust. Uus mõte on, et Pärnu lennuvälja tohutul territooriumil võiksid asuda lennundusega seotud ettevõtted, näiteks tasuks vanu lennukeid just siin lammutada.

“Pärnu lennujaamal on üks väga suur eelis teiste ees, see on suurus: üle 250 hektari. Sellele kinnistule mahub tegema väga palju ettevõtlust, sealhulgas lennukeid lammutama,” ütles SA Pärnumaa Arenduskeskuse juhataja Indrek Klaassen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles