Värske lumi ja libe tee on toonud kaks õnnetust (1)

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õhtul läheb ilm külmemaks ja suureneb jäiteoht.
Õhtul läheb ilm külmemaks ja suureneb jäiteoht. Foto: Meelis Meilbaum

Täna on Pärnumaal politseile teada antud kahest liiklusõnnetusest, milles õnneks inimesed vigastada ei saanud. Õhtul suureneb jäiteoht.

Lääne prefektuuri pressiesindaja Kristi Raidla sõnutsi juhtus esimene õnnetus veidi pärast keskööd, kui teatati õnnetusest Pärnu–Lihula maanteel Papsaare külas, kus teelt oli välja sõitnud veoauto.

Kella 9.15 ajal tuli teade, et Pärnus Lao tänaval on kokku põrganud kaks veoautot, pooled said omavahel kokkuleppele ja pöördusid kindlustusse.

Täna pärastlõunal on teekatted põhi- ja suurematel tugimaanteedel soolamärjad või soolaniisked. Paiguti sajab lund või lörtsi.

Ilmaprognoosi kohaselt jätkub õhtul ja öösel paiguti vähene lumesadu. Õhu- ja teetemperatuur langevad kiiresti miinuspoolele. Märgade teepindade jäätumise tõttu tekib suur libeduseoht.

Lääne prefektuur soovitab jälgida teeolusid ja valida sobiv sõidukiirus. Pigem tasuks sõita aeglasemalt, varudes ühtlasi sõiduks rohkem aega. Samuti tuleb veenduda, et olete lumesajus kaasliiklejaile nähtav, seega võiks aeg-ajalt peatuda ja puhastada tuled.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles