Galerii: SOKK tõi Endla Küüni pilgeni rahvast täis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul toimus Pärnus Endla teatri Küünis SOKK ehk Sütevaka oma klassibändide konkurss, mis sündis just õpilaste ideest. Õpetajatel polnud 2009. aastal aimugi, kui tähtsat rolli hakkab see mängima nii koolis kui ka linna kultuurielus.

Esineja, olenemata sellest, kas kogenud või algaja, võetakse konkursil alati avasüli ja soojalt vastu. Publik armastab muusikut juba enne seda, kui akordid kõlama hakkavad või hääl mikrofoni jõuab. See omakorda motiveerib uuesti proovima. Ei ole tühja saali ega silmade pööritamist.

SOKK 2019 võitis Prima sotsiaali bänd "Vürtsikad tüdrukud" Teise koha saavutas 9a ja kolmandaks tuli 6b. Publik valis oma lemmikuks TS klassi. Eripreemiaid väljastati kolm: Richard Karro - parim frontman (eeslaulja - K.N.), Ann Marii Kirsi - parim bassist, Ellen Poopuu - silmapaistev saksofonist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles