Kihnu vallavalitsus otsib esindusmeenet

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kihnu abivallavanem Taivi Vesik tegeleb kodusaarel peamiselt ettevõtluse ja tursimiga.
Kihnu abivallavanem Taivi Vesik tegeleb kodusaarel peamiselt ettevõtluse ja tursimiga. Foto: Erakogu

Kuigi Kihnu suveniirimeistrite oskused ja looming on võrratu ning esemete valik ajab silme eest kirjuks, pole vallavalitsusel esindus- ega ettevõtjatel kingituseks turistimeenet.

Sellest murest tahab vallavalitsus jagu saada meenekonkursiga, millele esitatud töödest avatakse kevadpühal, 1. mail Kihnu muuseumis näitus ja ­tulemused kuulutatakse välja ettevõtluspäeval, 10. mail.

“Jah, meil on käsitööd päris palju ja heas valikus, aga meenekonkursi eesmärk on valikut laiendada. Ootame eelkõige selliseid esemeid, mis seovad piirkonna külalisi siin saadud elamustega,” märkis abivallavanem Taivi Vesik. “Kalendrit ju aasta läbi ei kingi ja meenekonkursil osaleja peaks arvestama, et tema toodet on võimalik valmistada lühikese ajaga ja eri kogustes.”

Konkursitöid ootab vallavalitsus 15. aprilliks, seejärel otsustab nende üle vallavalitsuse ja valla allasutuste juhtidest koosnev komisjon. Auhinnaks on esindusmeene tellimus 750 euro ja turistimeene tellimus 500 euro väärtuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles