Noor naine leidis sotsiaalmeedia abil 12 jalutuskaaslast

Karl Hütt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannah-Rebecca Veinikivi tihedaim külaline on neljakuune kääbus­šnautser Lacey. Ehkki tegu on väikese koeraga, on ta võõraste peale üpris kuri, soovides lähedasi kaitsta.
Hannah-Rebecca Veinikivi tihedaim külaline on neljakuune kääbus­šnautser Lacey. Ehkki tegu on väikese koeraga, on ta võõraste peale üpris kuri, soovides lähedasi kaitsta. Foto: Urmas Luik

Hannah-Rebecca Veinikivi postitas sotsiaalmeedia gruppi hiljuti abi­palve: ta vajab soojadel kevadõhtutel jalutamiseks seltsilist. Kohe reageeris mitu noormeest, kuid tema otsis kaaslaseks hoopis koera.

Hannah-Rebecca sõnutsi oli tal kunagi kodus lemmikloom, kuid Pärnusse kolides ei saanud ta neljajalgset sõpra võtta, sest üürikorteris olid loomad keelatud. Nii tuligi ta mõttele, et kui koera võtta ei õnnestu, võiks tegelda nende kutsadega, kelle omanikel pole palju aega.

Facebooki gruppi postitades leidis Hannah-Rebecca kohe ­mitu inimest, kes olid nõus usaldama oma neljajalgse semu tema hoolde. “Postkast oli kirjadest pungil, ei jõudnudki kõigile vastata,” kirjeldas ta olukorda.

Peale Pärnu tunti huvi kaugemaltki, näiteks Sindist ja Audrust, kust koerad nüüd tema juurde tuuakse. “Inimesed tulevad linna tööle ja toovad koera minu juurde,” rääkis ta ja lisas, et praeguseks on tal juba 12 karvast kaaslast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles