Infotabloode paigaldamine maakonda jätkub

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Surju kaupluse peaukse kohal bussipeatuse naabruses on elektrooniliselt tabloolt näha, millal ja mis suunas läheb siit järgmine buss.
Surju kaupluse peaukse kohal bussipeatuse naabruses on elektrooniliselt tabloolt näha, millal ja mis suunas läheb siit järgmine buss. Foto: Urmas Luik

Surju küla südames kaupluse juures näitab busside väljumise aegu elektrooniline infotabloo, mis on üks esimesi 15st maakonna bussipeatustesse paigaldatavatest tahvlitest. Samasugused moodsad sõitjate teavitamise vahendid on Suigus, Pärnu-Jaagupis, Häädemeestel, Kablis, Munalaius, Tõstamaal ja Paikuse kooli peatuses.

Pärnumaa ühistranspordikeskuse (PÜTK) juhataja Andrus Kärpuk märkis, et minibussijaamade valmimise või olemasolevate korrastamise järel paigaldatakse tablood veel Are, Audru kooli, Kilingi-Nõmme, Tootsi, Tori, Vändra ja Sindi peatusesse.

Endises mõistes Pärnu linnas töötab 15 tablood. Elektroonse infotablooga on varustatud peatused Bussijaam, Teater, Tallinna maantee, Mai keskus, Papiniidu, kuid neid on ka siseruumides: Pärnu haigla ja linnavalitsuse fuajees ja bussijaama ootesaalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles