Huvikas rivistab üles laste vaba aja sisustajad

Merle Rallmann
, veebitoimetaja
Copy
Messil tutvustatakse lastele-noortele ja nende vanematele, millega saab algaval kooliaastal vaba aega sisustada.
Messil tutvustatakse lastele-noortele ja nende vanematele, millega saab algaval kooliaastal vaba aega sisustada. Foto: Lilli Tölp

Pühapäeval, 8. septembril toimub Kaubamajakas traditsiooniline mess Huvikas, kus nii lastele kui nende vanematele tutvustatakse huvitegevuse võimalusi Pärnumaal.

Huvitegevust tutvustav üritus aitab Pärnu noortel ja lastel üles leida endale sobivad ägedad, kasulikud ja huvitavad ajaveetmisviisid, kuna kõik huvitegevuse pakkujad on üheks päevaks koondunud samasse kohta.

“Peame huvitegevuse koondülevaate andmist väga oluliseks, et lapsed ja noored leiaksid endale õige ja sobiva arendava ala,” rääkis messikorraldaja Piret Hallik-Sass.

Eksponendid aitavad lastele ja noortele kohapeal „maitse suhu saada" ja omal nahal eri võimalusi proovida. Nad tulevad välja oma programmiga kas suurel laval või endale eraldatud pinnal, et paremini selgeks teha, mida just nemad pakuvad.

Messile on oodatud ennast tutvustama Pärnu ja Pärnumaa huvikoolid, ja -ringid, töötubade korraldajad, spordiklubid, noorteorganisatsioonid, aga ka lastele ja noortele teenuseid ja tooteid pakkuvad ettevõtted.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles