Väljahõigatud kristlik erakool laseb end veel oodata

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Koolina tegutsemise dokumendid MTÜ Pärnu Kristlikul Erakoolil veel puuduvad, tänavu teist aastat korraldatakse kooliks ettevalmistuse ringi.
Koolina tegutsemise dokumendid MTÜ Pärnu Kristlikul Erakoolil veel puuduvad, tänavu teist aastat korraldatakse kooliks ettevalmistuse ringi. Foto: Kuvatõmmis

Pärnu Postimees kirjutas umbes aasta ­tagasi, et rühm kristlastest lapsevanemaid on nõuks võtnud luua Pärnusse põhiharidust pakkuva kristliku kooli. Mullu selleni ei jõutud, üks takistus oli sobilike ruumide puudumine. Alustati väiksemalt – eelkooliringiga.

Ettevõtmise üks eestvedajaid Marge Arumäe avaldas tookord, et kooliks ettevalmistuse ringi vedamise kõrvalt jätkatakse kristlikule koolile sobivate ruumide otsinguid, et järgmisest aastast (ehk käesolevast õppeaastast) võtta vastu oma esi­mene klass. Kooli veebileheküljel seisis veel möödunud reedelgi info, et erakooli 1. klass alustab selle aasta 1. septembril.

Tänavu seda siiski ei juhtunud. “Sel aastal teeme veel eelkooli,” märkis Arumäe augusti alguses. “Saime ruumid ja plaanime oma plaanidega ikka edasi minna, aga ­tasa ja targu.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles