Kilingi-Nõmme klubi põrandat ujutab vihmavesi

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Kilingi-Nõmme klubi saalis lainetab vesi, mida administraator Merike Julle kuivatada püüab.
Kilingi-Nõmme klubi saalis lainetab vesi, mida administraator Merike Julle kuivatada püüab. Foto: Mailiis Ollino

Kannatuste rada Kilingi-Nõmme klubi ümber pole lõpuni käidud, sest jürikuu keskpaigas uhkelt avatud kultuurikolde saali parkettpõrandat katab vesi, kinoruumi viiva koridori sein hallitab ja Saarde vallamajas valutatakse pead, kuidas läbisadu kiiresti pidama saada.

“Eile oli kino, selleks ajaks korjasime anumad kokku ja õnneks öösel ei sadanud,” rääkis Kilingi-Nõmme klubi administraator Merike Julle, kuivatades põrandat pehme harjaga. “Töömees käis varahommikul, pani nõud alla. Näete, neis on juba vesi põhjas! Parkett ju pundub niiskusega ja siin all on juhtmed, mis võivad kahjustatud saada.”

Tagasivaade on selline, et ööl vastu 27. märtsi 2017 plahvatas õlikatel ja põleng levis saali katusele, kahjutule kustutamise ajal kannatas nii lagi kui mööbel, vallavalitsus vaidles If Kindlustusega, kuni otsustas oma kulu ja kirjadega katuse vastu talve remontida. Hanke võitis Tallinna firma OÜ E13 ja lepingust nädalapäevad hiljem ehk 25. oktoobril alanud töö vastuvõtuaktile pani toonane vallavanem Indrek Talts käe alla 19. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles