Koduotsija: Jäppe sõbrustab nii kasside kui koertega, kui vaid leiaks oma pesa

Merle Rallmann
, veebitoimetaja
Copy
Jäppe toodi kassituppa vastsündinud poegadega, kes kõik juba kodu leidnud, nüüd on aeg pere juurde minna Jäppelgi.
Jäppe toodi kassituppa vastsündinud poegadega, kes kõik juba kodu leidnud, nüüd on aeg pere juurde minna Jäppelgi. Foto: MtÜ Seltskond Käppadel

Kassiemand Jäppe jõudis mittetulundusühingu Seltskond Käppadel Tootsi kassituppa mullu suvel koos vastsündinud pesakonnaga, kelle tõi ilmale lageda taeva all. Tema lapsukesed on kodu leidnud, kuid kassimamma ootab peret juba poolteist aastat.

Jäppe on heasüdamlik kass, kelle täpne vanus pole teada, aga ühingu eestvedaja ja vabatahtlik Kelly Ardan oletab, et on ta umbes viieaastane. “Jäppe oli niivõrd hoolas ema, et lapsendas veel mitu võõrast kassilast,” lisas Ardan.

Praegugi käitub Jäppe nooremate nurrujatega kohtudes hoolitseva ja armastavana. Miisu on kokku puutunud väiksemate koertegagi, keda ta alati tervitab sõbraliku peamüksuga.

Jäppele meeldib meeletult süüa, mida märkab tema ümarast kehakujust. Peale kehakinnitamise ja magamise armastab ta vahel mänguhiirt taga ajada või aknast õues toimuvat uudistada.

Jäppe on steriliseeritud, vaktsineeritud, kiibistatud ja saanud regulaarselt parasiiditõrjet.

Kiisu ootab kodupakkumisi MTÜ Seltskond Käppadel kassitoas Tootsis. Kui soovite Jäppele elupaika pakkuda, võtke ühendust telefonil 5841 6002 või kirjutage oma soovist meilil kiisupoisid@gmail.com.

Jäppe läheb uude koju mittetulundusühingu loovutuslepinguga ja tasu eest, et ühing saaks edaspidi koduta loomi aidata.

Kass on steriliseeritud, vaktsineeritud, kiibistatud ja saanud regulaarselt parasiiditõrjet.
Kass on steriliseeritud, vaktsineeritud, kiibistatud ja saanud regulaarselt parasiiditõrjet. Foto: MTÜ Seltskond Käppadel
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles