Kahe Silla klubi pälvis maakondliku terviseedendaja tiitli 

Karl Hütt
, reporter
Copy
Sotsiaalministrilt võttis tunnustuse vastu Kahe Silla klubi juhatuse liige Riina Altpere, kelle sõnutsi annab see indu edaspidiseks.
Sotsiaalministrilt võttis tunnustuse vastu Kahe Silla klubi juhatuse liige Riina Altpere, kelle sõnutsi annab see indu edaspidiseks. Foto: Rene Suurkaev

Sotsiaalminister Tanel Kiik tunnustas täna pealinnas Kadrioru kunstimuuseumis pidulikul vastuvõtul läinud aasta tegusamaid tervisedendajaid. 

Pärnumaalt pälvis tunnustuse MTÜ Pärnu Kahe Silla klubi, mis korraldab eri liikumisüritusi, näiteks Jüri Jaansoni kahe silla jooksu, luite- ja rannajooksu. 

“Kindlasti mõjub selline tunnustus positiivselt, sest oleme kogu tiimiga teinud pikalt tööd ja see annab innustust edaspidiseks,”  tõdes Kahe Silla klubi juhatuse liige Riina Altpere. Lisades, et oluline on, kui keegi tehtut märkab. “Vabatahtliku töö puhul ongi kõige suurem tunnustus tänu.” 

Kahe Silla klubi korraldab Pärnus muude ürituste hulgas rannajooksu. 
Kahe Silla klubi korraldab Pärnus muude ürituste hulgas rannajooksu. Foto: Lilli Tölp

Kahe Silla klubi on asutatud 2. oktoobril 2002. aastal eesmärgiga korraldada spordiüritusi ja seista hea liikumisradade arendamise eest. 

Sotsiaalministeerium on tervisedendajaid tunnustanud 2012. aastast. Kohalikud omavalitsused, omavalitsusliidud ja maakondlikud arenduskeskused said esitada nii üksikisikuid kui organisatsioone, kes panustavad inimeste tervise edendamisse kas iga päev töö käigus, projektipõhiselt või vabatahtlikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles