Eriolukorra ajal koondatud naine võitis lotoga 660 000 eurot (3)

Pärnu Postimees
Copy
Bingo loto peavõit läks kahe inimese vahel jagamisele.
Bingo loto peavõit läks kahe inimese vahel jagamisele. Foto: Toomas Huik

Eriolukorra ajal töölt koondatud Pärnumaa naine vormistas märtsi lõpus Eurojackpoti 5+1 tasandil saadud võidu, millega ta kukkur täieneb 659 116 euro võrra.

Eesti Loto andis pressiteate vahendusel teada, et naise sõnutsi oli see tema ja abikaasa ühine võit, sest ehkki naine sooritas veebis ostu, ütles võidupileti numbrid laua kõrval seistes tema abikaasa. Samade numbritega mängiti neljandat nädalat järjest.

Suurvõidu saanu jutu järgi tuli võit perele õigel ajal, sest eriolukorra tõttu koondati ta ametist ja abikaasagi on tööta. Selleta olnuks tulevik väga murelik.

Teadmine võidust on praeguse kodusolemise aja teinud rõõmsaks ja stressivabaks. Et ta on võitnud, avastas naine loosimispäeva hilisõhtul ja ajas üles mehe, et rõõmu-uudist jagada. Naine helistas kohe ka oma täiskasvanud lastele.

Abielupaaril pole veel konkreetseid plaane, kuidas võidusummat kasutada. Võimalik, et uuendatakse eluaset, kindlasti tahaks naine laste peredega minna ühisele reisile, kui see taas võimalikuks osutub. Et peres on lapselapsigi, leiab rahasumma naise arvates kindlasti rakendust. “Aga aeg on ju selline, et kõik seisab praegu,” ütles ta. “Kui elu jälle käima saab ja võidusumma arvele laekub, saab täpsemaid plaane teha.”

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles