Galerii Suurel Sõidul tuli lahendada ootamatuid ülesandeid

Copy

Häädemeeste valla orienteerumismängule Suur Sõit oli kirja pandud kaks hobustki, mis tekitas natuke elevust, kuid täna hommikul siiski ei olnud kaeramootoreid Jõulumäe mändide all stardis.

Küll oli kohal 17 autoekipaaži ja kaks jalgratturite tiimi, et võtta ette tervet valda kattev 18 kontrollpunktiga rännak, mille käigus sai piirkonda paremini tundma õppida ja lahendada põnevaid ülesandeid.

Nii tuli mänguga liitunutel näiteks aidata liiklusõnnetuse ohvreid, võtta ette päästeaktsioon veekogul, teha autoga vigursõitu, tunda mereäärseid linde, hüpata kepphobusega, tuletõrjevoolikutega suusatada, meisterdada endale sepikojas rauast nael.

Ürituse korraldanud piirkonnapolitseiniku Rauno Lensmendi sõnutsi pakkus osalejatele kõige rohkem kõneainet teelt välja sõitnud autos olnud liiklusõnnetuse ohvrite abistamise ülesanne, sest see oli ootamatu: auto oli kraavis kaardile märgitud kontrollpunktist eemal ja Lääne häirekeskuse esindajate lavastus nii loomutruu, et verd pelgaval osalejal läks lausa süda pahaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles