Ekstreemspordihuvilised soovivad kodulinna betoonist rulaparki

Lauri Mutso
Copy
Noorsootöötaja Triin Mäger MoNost (Pärnu Mobiilne Noorsootöö) oli kohtumise kuraator.
Noorsootöötaja Triin Mäger MoNost (Pärnu Mobiilne Noorsootöö) oli kohtumise kuraator. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Kus oleks õige koht noortele rulaharrastaja­tele? Kui kaua õnnestub hinges hoida Munamäe skate-parki? Kui palju raha kulub uue rulapargi rajamiseks? Just nendele küsimustele otsisid vastust Raba 5 ekstreemspordikeskuses linnavalitsuse esindajad, tänavaspordi edendajad, ettevõtjad ja siinsed rulahuvilised noored.

Teele Mustallikas ja Valev Koitla, kes vabatahtlikuna annavad Raba 5s rulatrenne, rääkisid teisipäeval toimunud arutelul, et Pärnus on rula- või tõukerattaspordi harrastajaid palju ja Muna­mäe park jääb neile väikeseks. “Võib öelda, et igal teisel noorel on tõukeratas või rula,” märkis Koitla.

Munamäe rulapark on aga ­väga halvas seisus, see tuleks ­sulgeda ja uus ehitada. Kevadel tehtud eksperdihinnangu kohaselt ei anna seda enam remondi najal töös hoida. Sulgemisega on isegi Mustallikas ja Koitla päri, sest park on muutunud ohtlikuks, kuid noortel läheks sel juhul vaja uut kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles