Pärnu hotellitöötaja: Hotellid ja spaad on langetanud hinnad tasemeni, millest allapoole pole enam võimalik tulla (7)

Merle Rallmann
, veebitoimetaja
Copy
Eestimaalastest külaliste arvu kasvu põhjuseks oli nii EAS kampaania kui asjaolu, et välismaale ei saanud või ei julgetud reisida.
Eestimaalastest külaliste arvu kasvu põhjuseks oli nii EAS kampaania kui asjaolu, et välismaale ei saanud või ei julgetud reisida. Foto: Ants Liigus

Sel nädalal avaldas statistikaamet juulikuised turismi puudutavad tulemused: väliskülaliste arv langes tasemeni, mida siinmail nähti viimati 18 aastat tagasi. Siseturiste loendati aga rekordpalju. Küllap leidus omajagu neidki, kes sõprade või sugulaste pool peatusid ega kajastu ametlikus statistikas. Pärnu hotellides polnud pilt siiski nii mustvalge.

“Head meelt saab tunda selle üle, et meie suhteliselt pessimistlikud prognoosid suveks said ületatud, kuid läinud aasta sama perioodi tulemustega võrreldes oli nii täitumus kui majutuse keskmine hind madalam,” tõdes Jõekäär ja lisas, et Pärnu kui populaarne suvitus- ja kuurortlinn oma ilusa rannaga meelitas suvekuudel paljude teiste Eesti sihtkohtadega võrreldes rohkem siseturiste broneeringuid tegema ja nõudlusest kujunes majutusasutuste hinnatase.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles