TS Laevad muudab piletimüügi korraldust

Meelis Kalme
, reporter
Copy
Saaremaa ettevõtjad ei ole rahul praamipileti hinnatõusuga.
Saaremaa ettevõtjad ei ole rahul praamipileti hinnatõusuga. Foto: Mihkel Maripuu

TS Laevad OÜ lõpetab aprilliga sõidukite üldjärjekorra e-pileti kui kõige vähem ostetava piletitüübi müügi.

Tallinna Sadama tütarettevõtte TS Laevad juhatuse liikme ja teenindusvaldkonna juhi Ave Metsla selgutuse kohaselt otsustas ettevõte üldjärjekorra e-piletite müügi lõpetada vähese kasutatavuse tõttu. Firma piletimüügi statistika 2019. aasta jaanuarist 2020. aasta oktoobrini näitas, et kõikidest ostetud sõidukipiletitest oli üldjärjekorra e-pileteid 0,69 protsenti.

Ettevõtte juhatuse liige märkis, et lahenduse pakub reisijale kindlaks ajaks ostetud e-pilet, sest peale piletil märgitud väljumisaja kehtib see üldjärjekorras alates ostuhetkest kuni 48 tundi. Seega saavad kliendid, kes olid harjunud võtma üldjärjekorra e-pileti, edaspidi osta e-pileti kindlaks ajaks ja jõudnud sadamasse varem või hiljem, on neil jätkuvalt võimalus sõita praamile üldjärjekorras.

“Soovitame siiski reisid plaanida aegsasti, tulla sadamasse valitud reisi ajaks, et ootealale liikumine ja merereis oleks sujuv,” ütles Metsla. ”Loodame, et muudatus on klientidele mõistetav ja nad saavad paindlikult reisida ka edaspidi.”

TS Laevad katsetas üldjärjekorra e-pileti kaotamist mullu oktoobris Saaremaa ralli nädalavahetusel ja see andis häid tulemusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles