Pärnumaal oli jaanipühade ajal üle kahe korra rohkem väljakutseid kui mullu

Karl Hütt
, reporter
Copy
Enamik politseile laekunud väljakutsetest olid seotud joobes inimeste ja lähisuhtevägivallaga.
Enamik politseile laekunud väljakutsetest olid seotud joobes inimeste ja lähisuhtevägivallaga. Foto: Remo Tõnismäe / Postimees

Pühade ajal, 22.–24. juunini sai politsei Pärnumaal 54 kiireloomulist väljakutset. Mullu samal ajal oli neid 21. 

Pärnu politseijaoskonna juht Üllar Kütt avaldas, et võrreldes möödunud aastaga oli politseile jaaniaeg Pärnumaal sel aastal väga töine, kuid õnneks möödusid pühad kokkuvõttes tõsiste vahejuhtumiteta. Pühade ajal oli politsei väljas lisajõududega, et vajadusel ohuolukorras kiiresti sekkuda ja inimesi abistada. “Samuti olime väljas maanteedel, rahustamaks liiklust ja kontrollimaks autojuhtide kainust,” lisas Kütt. 

Enamik politseile laekunud väljakutsetest olid seotud joobes inimeste ja lähisuhtevägivallaga. Näiteks 23. juuni hommikul sai politsei teate, et Raba tänaval lamab puu all joobes mees. Politsei viis ta kainenema. Sama päeva õhtul sai politsei aga teate Sauga alevikus karjunud joobes agressiivsest mehest. Temagi viisid korrakaitsjad kainerisse. Samuti tuli politseile teateid jaanipidustuste ajal seltskonnas või eri seltskondade vahel tekkinud tülidest, kuhu politseid appi paluti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles