Punase Risti vabatahtlikud nautisid preemiaks kauneid vaateid

Silvia Paluoja
, vabakutseline ajakirjanik
Copy
Mootorlaeva Pärnu kapten Asko Lääts oli üllatunud, kui Punase Risti Pärnumaa selts kinkis laevaperele puidust alusel seinaplaadi, mille andis üle taiese autor Merike Kukk.
Mootorlaeva Pärnu kapten Asko Lääts oli üllatunud, kui Punase Risti Pärnumaa selts kinkis laevaperele puidust alusel seinaplaadi, mille andis üle taiese autor Merike Kukk. Foto: Silvia Paluoja

Punase Risti Pärnumaa seltsi liikmed nautisid mootorlaeva Pärnu pardalt kauneid vaateid, mis avanevad Pärnu jõe mõlemal kaldal Reiu sillani ja tagasi ning avastasid uuselamuid imetledes isetekkelisi ujumis- ja päevituskohti, aga ka seda, kui kõrkjatesse on veekogu tekkinud.

Seltsi sekretär Hiie Lainela-Kollom rääkis, et nad koolitavad oma liikmeid kriisiolukorras või suurõnnetusse sattunutega toime tulema ja abi andma. Et meeskonnana välja minna, liidab motivatsiooniüritus nagu ühine lõõgastav laevasõit neid veel rohkem.

“See on nagu preemia selle eest, mis on tehtud,” sõnas Lainela-Kollom. “Meil on ju vabatahtlikud, palka me ei maksa, kõik käivad vabast ajast ja tahtest ning et oma inimesi tunnustada, hoida, kiita, siis sellise tänuürituse poole aasta panuse eest korraldasimegi. Järgmine on juba jõuluvana teha.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles