Pärnumaa aasta naisettevõtja ehitas printsile laevanina

Helen Clark
, Reporter
Copy
Särasilmne Pärnumaa 2021. aasta naisettevõtja, ettevõtte CLJ Services OÜ juht Ingelore Okas on oma olemuselt maksimalist.
Särasilmne Pärnumaa 2021. aasta naisettevõtja, ettevõtte CLJ Services OÜ juht Ingelore Okas on oma olemuselt maksimalist. Foto: Mailiis Ollino

Pärnumaa 2021. aasta naisette­võtja Ingelore Okas on naine, kes teeb kõike maksimaalselt hästi – või jätab üldse tegemata. Talle ei ole probleem reserveeritud eestlaste keskel käima lükata särtsakas karaokebaar, ehitada Dubai printsile laevanina ega juhtida rahvus­vahelist tööjõurendiga tegelevat firmat.

Kõige ülalmainitu kõrval plaanib ta juba järgmisel aastal avada Pärnu Koidula pargi vastas talveaia, kus saaks veinipokaali käes hoides klaaskupli all langevat lund imetleda.

Kas Pärnumaa aasta nais­ettevõtja tiitel tuli teile suure üllatusena?

Jah, selline tunnustus sai mulle osaks esimest korda. CLJ Services OÜ on küll varem 100 tippfirma hulka jõudnud ja on käidud ­mitmel tänuüritusel, kuid see on 17 tööaasta jooksul tõesti esimene autasu. Mõtlesin, et võib-olla jõuame sinna kolme sekka. Alles tagasi kodus jõudis mulle võit ­kohale ja siis hakkasid pisaradki voolama. Väga suur rõõm ja ­väga suur üllatus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles