Fotokonkurss ⟩ Rüütli tänaval toimuvat oodatakse pildile püüdma

Pärnu Postimees
Copy
Tänasest pühapäevani toimuvale fotokonkursile oodatakse jäädvustusi Rüütli tänaval toimuvast.
Tänasest pühapäevani toimuvale fotokonkursile oodatakse jäädvustusi Rüütli tänaval toimuvast. Foto: Mailiis Ollino/Pärnu Postimees

Pärnu südalinna ühel peatänaval, Rüütli uulitsal toimuvat oodatakse sel nädalal pildile püüdma ja ülesvõttega fotokonkursil osalema.

Konkursi eestvedaja Urmas Lassi jutu järgi on fotojahi eesmärk tuua Rüütli tänavale rohkem melu ning talletada uulitsa ajalugugi.

Lassi sõnutsi kuulutati konkurss välja seetõttu, et Rüütli tänavast fotosid otsides selgus, et väga palju neid pole. “Samuti on põnev teada saada, millise pilguga inimesed Rüütli tänavat näevad,” seletas ta. “Loodan, et kui inimesed pildistama lähevad, on neil Rüütli tänavast oma visioon, olgu see melu, vaikus või hommikune väsimus.

Konkursile oodatakse fotosid, mis on tehtud 26. juulist kuni 31. juulini.

Lassi ütles, et varem tehtud fotosid konkursile ei oodata, kuid kätt neile ette ei panda. “Usun, et kui ajavahemik on limiteeritud, siis on pildid rohkem läbi mõeldud. Aga kui on mõni äge pilt eelmisest aastast, siis võib sellegi saata, on ju eesmärk näidata, milline Rüütli tänav on.”

Pildid saab üles laadida 31. juulil Facebooki gruppi Imeline Pärnu linn, lisada tuleb viide #fotokonkurss.

Lassi sõnutsi on tal hea meel, et Imeline Pärnu linn konkursi ideega kaasa tuli ja piltide kogumisel oma somegrupi keskkonda pakub. “See on koht, kus inimesed on harjunud Pärnust tehtud pilte postitama ja nägema,” ütles ta.

Konkursile saadetud fotodest valib parimad linna fotograafide žürii, 1.–5. augustini toimub somes ka rahva lemmiku valimine. Parimatele fotodele panevad auhinnad välja Rüütli tänava ärid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles