Pärnumaalane kandideerib noore naisettevõtja tiitlile

Kati Saagim
, vastutav veebilehe toimetaja
Copy
Noore naisettevõtja tiitlile kandideerib Kerli Ats, kes on Eestimaa talupidajate keskliidu tegevjuht ja juhib lihaveiste kasvatamisele keskendunud pereettevõtet OÜ Luigeveski Agro.
Noore naisettevõtja tiitlile kandideerib Kerli Ats, kes on Eestimaa talupidajate keskliidu tegevjuht ja juhib lihaveiste kasvatamisele keskendunud pereettevõtet OÜ Luigeveski Agro. Foto: Urmas Luik

Tuleval laupäeval kuulutab Eesti ettevõtlike naiste assotsiatsioon (EENA) välja aasta naise, aastate naise ja noore naisettevõtja. Viimases kategoorias on nominentide seas ka Pärnumaalt pärit Kerli Ats.

Aasta noore naisettevõtja tiitliga tunnustab EENA kuni 40aastast naist, kelle ettevõte on oma tegevusvaldkonnas viimaste aastate jooksul eriliselt ja eristuvalt silma paistnud ning saanud klientidelt märkimisväärse poolehoiu osaliseks või keda koostööpartnerid on esile tõstnud.

Kandidaatide seast leiab kodukandis tegutseva Eestimaa talupidajate keskliidu tegevjuhi Kerli Atsi, kes seisab talunike huvide eest ja juhib Saarde vallas lihaveiste kasvatamisele keskendunud pereettevõtet OÜ Luigeveski Agro.

Atsi konkurendid selles kategoorias on Kadri Haljas ja Berit Joosep. Haljas on tervisetehnoloogia ettevõtte Triumf.Health looja ning juht. Oma töö kaudu panustab ta teaduspõhisesse, laste vaimset tervist turgutava mängu arendamisse. Kolmas nominent Joosep on Berrichi Skincare brändi loojana andnud olulise panuse Eesti looduskosmeetika valdkonda.

Aasta naise tiitliga tunnustab EENA ühiskonnaelu aktiivset mõjutajat ja oma ametis pädevat naist äris, teaduses, kultuuris või mõnel muul elualal. Tiitlisaaja valimisel peetakse tähtsaks, et ta on viimase aasta jooksul paistnud silma oma töö ja/või ühiskondliku tegevusega või muude eriliste saavutustega, olles Eesti naistele eeskujuks.

Aunimetusele kandideerivad Kristi Klaos, kes on Põltsamaa omavalitsusele tutvustanud ettevõtja mõttelaadi, MTÜ Slava Ukraini looja Johanna Maria Lehtme ning uudse nõustamisteenuse “Võõras sõber” autor ja eestvedaja Ave-Gail Kaskla-Kuprys.

Peale selle annab EENA välja aastate naise aunimetuse. Ehkki esmakordselt anti tiitel välja juba 1993. aastal, on selle pälvinud vaid viis inimest.

Võitjad kuulutatakse välja 12. novembril Tallinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles