Õnnetult kukkunud kalamees vajas päästjate abi

Kati Saagim
, vastutav veebilehe toimetaja
Copy
Kalamees. Pilt on illustratiivne.
Kalamees. Pilt on illustratiivne. Foto: Urmas Luik

Läinud nädalavahetus oli kodumaakonna päästjatele vaheldusrikas: põlengute kustutamise kõrval tuli appi minna kalamehele ja puhastada sõiduteid.

Laupäeval kella 15.27 ajal teatati häirekeskusele, et Saarde vallas Väljakülas on maanteel klaasikillud ja see on liiklusele ohtlik. Päästjate kohale jõudes koristas inimene, kelle autost oli üks kast klaasesemetega välja kukkunud, juba teed. Päästjad aitasid koristustööd lõpule viia ja puhastasid tee lõplikult.

Samal õhtul kell 22.06 kutsuti päästjad Pärnu linna Värati külla, kus oli süttinud saunamaja. Pritsimehed kustutasid põlengu kahe tunniga.

Pühapäeval kell 7.50 sõitsid päästjad Tori valda Piistaoja külla, kus kalastaja oli jõe kaldal õnnetult kukkunud ja vajunud kopra uuristatud auku. Päästjad tõstsid kannatanu kanderaamile ja transportisid ta kiirabiautosse.

Ööl vastu esmaspäeva teatati häirekeskusele õlireostusest Pärnu linnas Sääse tänaval. Päästjad katsid reostuse absorbendiga. Selgus, et sõiduauto oli sõitnud vastu kaevukaant, mistõttu oli autost hakanud õli välja jooksma.

Peale selle käisid pritsimehed Põhja-Pärnumaa vallas Tagassaare külas kulu kustutamas. Tulekahju võis alguse saada elektriliinist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles