Kohtus pettunud mees käis aastase vaheaja järel Pärnus meelt avaldamas (2)

Copy
Vana-Vigalas elav Reemet Kasekamp tunneb, et õigusmõistjad on talle liiga teinud. Seetõttu käiski ta abikaasa Järviga taas Pärnu maakohtu maja ees meelt avaldamas.
Vana-Vigalas elav Reemet Kasekamp tunneb, et õigusmõistjad on talle liiga teinud. Seetõttu käiski ta abikaasa Järviga taas Pärnu maakohtu maja ees meelt avaldamas. Foto: Mailiis Ollino

Nagu mullu juuni keskpaigas seisis täna hommikulgi, protestiplakatid ühes, Pärnu maakohtu Rüütli tänava hoone ees Vana-Vigala mees Reemet Kasekamp koos abikaasa Järviga, näitamaks oma rahulolematust sellega, et kohus jättis ta hagi seitse aastat tagasi menetlusse võtmata.

72aastase mehe sõnutsi rikkusid naabri loomad seitse aastat tagasi ta lasketiiru. Taastamiseks oleks väidetavalt kulunud umbes 7000 eurot ja suusõnal olevat naaber lubanudki maapinna tasandada, aga sinnapaika see lugu jäigi ja Kasekamp soovis õiguse jalule seada kohtu kaudu.

Kasekampi jutu järgi palus kohus toona hagi täpsustada, aga seda menetlusse ei võtnud ja tal tuli tasuda ka naabri õigusabikulud, mis olnud umbes 700 eurot.

Pärnu maakohtu pressiesindaja Jaanika Maasiku sõnutsi on kohtule teda, et Reemet Kasekamp käis täna maja ees protestimas, aga sellest, et ta tuleb meelt avaldama, kellelgi aimu ei olnud. “Saame aru, et ta pidas korrakaitseseaduse mõttes avalikku koosolekut,” ütles Maasik.

Kohtu pressieisndaja sõnutsi pöördus Kasekamp 2019. aastal kohtusse hagiga, mida ei võetud menetlusse puuduste kõrvaldamata jätmise tõttu.

Tagasi üles