“Meediamullis” võistlevad üheteistkümnendikud

Grete Naaber
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal võitis "Meediamulli" kohaliku üheteistkümnendike vooru Raeküla Gümnaasiumi võistkond.
Eelmisel aastal võitis "Meediamulli" kohaliku üheteistkümnendike vooru Raeküla Gümnaasiumi võistkond. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Homme kell 13 algab Pärnu Koidula gümnaasiumis meediateemalise mälumängu teine voor, kus võistlevad osalevate koolide 11. klasside õpilased.


Esimeses voorus katsusid jõudu seitsme Pärnumaa gümnaasiumi abituriendid, võidu viisid kaasa Sütevaka humanitaargümnaasiumi lõpuklassi õpilased.



Pärnumaa koolidest teevad mälumängus kaasa Koidula, Ülejõe, Raeküla, Hansa, Sindi, Audru ja Sütevaka gümnaasiumi õpilased. Kolmandas voorus, mis toimub 6. märtisl, osalevad nimetatud koolide 10. klasside õpilased.



Igas voorus esitatakse 15 küsimust-ülesannet nii riiklike kui maakondlike uudiste kohta, puudutavad Eesti meedia ajalugu, ajakirjanduslikke žanreid jne.



Küsimuste koostajana on kaasatud Eesti mälumänguliit.



Pärnus on “Meediamullile” õla alla pannud võõrustajakool Koidula gümnaasium, ajaleht Pärnu Postimees ja Eesti Rahvusringhäälingu Pärnu stuudio.



“Meediamullis” mängivad paralleelselt peale Pärnumaa Järva- ja Viljandimaa gümnaasiumide võistkonnad, kes korraldavad samuti meediahuvi arendavad voorud oma maakonnas.



Võitjad kohtuvad finaalis 3. aprillil Paides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles