“Meediamull 2009” teise vooru võitis Koidula-kool

Grete Naaber
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teise vooru võitjakooli Koidula meeskond (vasakult) Priit Lätt, Annika Andresen, Vegard Kruusla, Sander Randorg ja Erik Nisu.
Teise vooru võitjakooli Koidula meeskond (vasakult) Priit Lätt, Annika Andresen, Vegard Kruusla, Sander Randorg ja Erik Nisu. Foto: Aira Peterson

Täna keskpäeval Koidula gümnaasiumis peetud “Meediamull 2009” teise vooru, kus võistlesid Pärnumaa seitsme kooli üheteistkümnendate klasside õpilased, võitis Koidula gümnaasium 19,5 punktiga. Teiseks jäi Sütevaka humanitaargümnaasium 17,5 ja kolmandaks Audru keskkool 11,5 punktiga.


Koidula-kool võistles koosseisus  Priit Lätt, Annika Andresen, Vegard Kruusla, Sander Randorg ja Erik Nisu. Sütevaka oli tugevam esimese mängupoole küsimustele vastamises, teises pooles läks aga juhtima Koidula ja püsis parim lõpuni.



Pärnumaa “Meediamullis” osalevaid koole – Sütevaka, Koidula, Audru, Ülejõe, Sindi, Raeküla, Hansagümnaasium – ootab ees veel üks voor, mis on mõeldud meediateemaliste teadmiste ja oskuste proovilepanekuks kümnendate klasside õpilastele. Kolmas ja ühtlasi viimane voor toimub 6. märtsil.



Mälumängu finaal peetakse Paides aprillikuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles