Pärnumaa sotsiaaltöötajatele jagatati esimesed elektriautod

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sindi sotsiaaltöötajad olid esimesed, kes oma masinat Silberautosse vastu võtma tulid.
Sindi sotsiaaltöötajad olid esimesed, kes oma masinat Silberautosse vastu võtma tulid. Foto: Urmas Luik

Riia maanteel Silberauto Eesti Pärnu esinduse õuel ootas eile kiiskavas päikeses 24 tuliuut sinist elektriautot oma omanikke – kohalike omavalitsuste sotsiaaltöötajate meeskondi.

Esimesena tulid autot vastu võtma Sindi linnavalitsuse sotsiaaltöötajad: sotsiaalnõunik Reelika Ruubel, sotsiaaltöökeskuse juhataja Viive Sepik ja lastekaitsespetsialist Jane Vain.

Kõik sõidukikasutajad läbivad Silberauto kliendinõustaja Ragner Saardi käe all autokoolituse.

“See on tore väike ja ergas linnaauto, millega on ideaalne läbida väikseid vahemaid. Masin on hääletu ning tema teelpüsivus on hea,” kiitis Saard.

Auto tundub väljast pisike, aga on seest küllalt avar, mahutades vabalt isegi suurt kasvu mehe.

Sindi sotsiaaltöötajad hakkavad autoga koduvisiite tegema, suppi viima ja linnas asju ajama. “Seni vedasin suppi laiali isikliku masinaga,” seletas Sepik.

“Silberauto töötajad võtavad ise kohaliku omavalitsusega ühendust ja lepivad kokku täpse aja, millal ja kuhu autole järele minna,” ütles sotsiaalministeeriumi projektijuht Merle Ploompuu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles