Sotsiaaldemokraadid jagasid kringlit

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaaldemokraatiast ehmunud kolmeaastane Ayrton sai Maret Põlluste käest lohutuseks mõõdulindi.
Sotsiaaldemokraatiast ehmunud kolmeaastane Ayrton sai Maret Põlluste käest lohutuseks mõõdulindi. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Tänu sotsiaaldemokraatide hoolitsusele said Pärnu lasteaednikud endal täna suu kringliga magusaks, mudilased aga sirguvad edaspidi, selg vastu sotsiaaldemokraatlikku mõõdulinti.


“Siin siis traditsiooniline sotsiaaldemokraatlik kakuke,” märkis kohalik sotsiaaldemokraat Maret Põlluste, kui Männipargi lastepäevakodu juhataja asetäitja Teesi Loobile kringli üle andis. Traditsiooniline seetõttu, et sedamoodi magusat jagamas on käidud juba kaheksa aastat.



Sotsiaaldemokraatide logo kandev mõõdulint anti aga üle kolmeaastasele Ayrton Rungile, kel ootamatult saabunud sotsiaaldemokraatia esimese ehmatusega silmist vee välja võttis.



Põlluste kinnitusel ei jää ükski Pärnumaa ja linna lasteaiarühm mõõdulindita. Need lasteaiad, kust sotsiaaldemokraatia saadikud läbi astuda ei jõua, võivad oma mõõdulindi välja nõutada maavalitsuse postkontorist.



Kringliga on keerulisem, seda postkasti ei topi. Sestap on maakonna lasteaedade vahel tehtud mõningane valik. “Oleme rohkem võtnud neid, kus on meie toetajaid rohkem ja kes meiega enam koostööd teevad,” selgitas Põlluste erakondlikku jaga-ja-valitse printsiipi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles