IRL maksis valimisrahast keeldujale kätte

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja-produtsent
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Isamaa ja Res Publica Liit (IRL) küsis Port Artur Grupilt valimisraha või tasuta eetriaega, kui ettevõte sellest keeldus, asusid poliitikud rünnakule.


“IRL soovib tühistada linnale kahjuliku volikogu otsuse,” teatas erakonna Pärnu linnavolikogu fraktsioon eelmisel nädalal.



Fraktsiooni esimees Mart Alliku ja aseesimees Raul Sarandi andsid teada, et nad esitasid volikogu menetlusse eelnõu, milles soovitakse linnavalitsuse ja Port Artur Grupi tütarfirma Rumer Arenduse vahel sõlmitud sillakoridori kokkulepe tühistada.



Port Artur Grupi nõukogu esimehe Kaido Kruusoja sõnul oli tal paar nädalat tagasi ettepanekule allakirjutanutega kohtumine, kus sooviti valimistel osalemiseks raha. Alternatiivne soov oli tasuta vabamikrofon samadele ärimeestele kuuluvas Raadio Pärnus, et teha “Ärapanija”-laadset saadet. Mõlemast ettepanekust Port Artur Grupp keeldus.



Sarandi ütlust mööda seostab Kruusoja kaht asja meelevaldselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles