Pärnu kesklinnas avaneb uus spordiklubi

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Swedbanki ärimaja kolmanda korruse ruumides, kus varem tegutsesid spordiklubid Tervisex ja CityFitness, võtab septembrist koha sisse klubi MyFitness.
Swedbanki ärimaja kolmanda korruse ruumides, kus varem tegutsesid spordiklubid Tervisex ja CityFitness, võtab septembrist koha sisse klubi MyFitness. Foto: Ants Liigus

Spordiklubide kett MyFitness avab septembris Pärnu kesklinnas Swedbanki ärimajas spordiklubi, milles hakkavad olema jõusaal, rühmatreeningute ja spinningusaal.

MyFitnessi juhatuse liikme Erkki Torni sõnade kohaselt loodab MyFitness tuua Pärnu tervisespordi klubiturule uusi tuuli. MyFitness soovib avardada uue klubi avamisega suvepealinna elanike ja külaliste sportimisvõimalusi.

“Pärnus on spordiklubisid üldse vähe ja südalinnas ei ole ühtki,” selgitas Torn. “Samuti puudub spordiklubi, kus saab liikmepaketi raames treenida nii jõusaalis kui rühmatreeningutes. Kindlasti üritame pakkuda Pärnus treeninguid, mida teistes siinsetes klubides ei ole. Julgen väita, et Pärnus on spordiklubide teenus praegu liiga kallis. Hind on väga oluline ja usun, et toome sellega Pärnusse uusi tuuli. Meil puuduvad siduvad lepingud.”

Torni sõnade järgi loodab avatav klubi leida treenerite põhituumiku Pärnust, kuid tõenäoliselt hakkavad suvepealinna külastama teiste linnade treenerid ja klubi plaanib välja koolitada ka uusi tegijaid.

“Meil on kogemus Narvast, kus enne MyFitnessi polnud üldse spordiklubisid ega treenereid,” kinnitas Torn. “Meil on sel alal kõva kompetents ja väga hea peatreener Eva Ottas.”

MyFitness laiendab ruume Pärnu kesklinnas asuvas ärihoones, kus varem tegutsesid spordiklubid Tervisex ja CityFitness. Mõlemad klubid lõpetasid majas eri põhjustel tegevuse. Torn on kindel, et MyFitnessi eelkäijate saatus ei taba.

“Usume ketikontseptsiooni ja arvan, et suudame eelkäijatest efektiivsemalt tegutseda,” ütles Torn. “Me ei tule Pärnusse mõneks kuuks testima, vaid teeme siia pikaajalise investeeringu heasse asukohta. Lähedal asub rida kontoreid, samuti näeme potentsiaali lähedal asuval Pärnu Keskusel, mille klientidel on nüüd võimalik saada samast kohast veel ühte kvaliteetset teenust.”

MyFitness tegeleb Eestis aktiivselt laienemisega, Tallinna, Tartu ja Narva kõrval on Pärnu neljas linn, kus klubi uksed avab.

Torni kinnitusel on klubid ühes ketis ja nii saavad MyFitnessi kunded kasutada klubi teenuseid igas Eestis asuvas selle klubi spordisaalis.

Paari aasta jooksul kavatseb MyFitness avada veelgi klubisid.

Pärnus avatava klubi ruumides käivad ümberehitustööd ja klubi plaanib uksed avada septembri teises pooles.

“Loodan, et pärnakad võtavad meid hästi vastu,” lisas Torn.

Swedbanki ärimaja haldav Ektornet Commercial Estonia OÜ kinnitas, et sõlmis MyFitness OÜga üürilepingu, mille kohaselt avatakse septembris esimene MyFitnessi kaubamärki kandev spordiklubi Pärnus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles