Pärnu otsib parimaid ettevõtteid

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linna vapp.
Pärnu linna vapp. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu linnavalitsus kuulutas välja järjekordse konkursi „Kuldne oaas“, mille eesmärk on tunnustada ettevõtteid, mis pakuvad nii pärnakatele kui ka linnakülalistele head teenindust ja meeldejäävaid maitse- ning  kultuurielamusi, nädalapäevade jagu oodatakse ka Pärnu ettevõtteid kandideerima tänavusel Pärnumaa ettevõtluskonkursil.
 

Tänavu antakse „Kuldse oaasi“ auhinnad välja kuues kategoorias.

"Kuldse oaasi" selle aasta kategooriad on 2012. aasta parim toitlustuskoht, parim tee või kohvi nautimise koht, parim meelahutus- või vaba aja veetmise koht, parim spordisündmus, meeldejäävaim kultuurisündmus ning lastesõbralik teenindaja.

Parimad selguvad linnaelanike ja külaliste arvamuste põhjal, mida saab avaldada Pärnu linna kodulehel olevas küsimustikus.

Kandidaatide esitamise lõpptähtaeg on 21. september. "Kuldse oaasi" auhinnad antakse üle 1.-5. oktoobrini toimuva ettevõtlusnädala raames.

„Kuldse oaasi“ konkurss toimub alates 1997. aastast.
 
Pärnu linnavalitsus kutsub linna ettevõtteid kandideerima ka Pärnumaa ettevõtluskonkursil 2012.

Konkursiga soovitakse väärtustada ja esile tuua möödunud ning sellel tegevusaastal häid tulemusi saavutanud ettevõtteid. Linna- ja  maavalitsus annab auhinnad välja kuues kategoorias: edukas alustanud ettevõtja, turismiarendaja, töökohtade looja, Pärnu linna ettevõtluse peaauhind, Pärnumaa parim ettevõte Pärnumaa Karu, Pärnumaa maaelu edendaja.

Konkursil osalemiseks tuleb ettevõtetel täita ankeet Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse kodulehel.

Kandideerimise viimane päev on 17. september.

Konkursi autasud antakse üle ettevõtlusnädalal Pärnu linna- ja maavalitsuse vastuvõtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles