Video: kaks võtnud mehepoega rikkusid Pärnus bensiinijaama ees korda (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile kella 23 aegu oli G4Si turvatöötaja Pärnu kesklinnas Statoili bensiinijaama ees püsti hädas kahe napsitanud ja korda rikkuva mehega.

Mehed olid sättinud end tankla autopesutarvikute hoiukappi magama. Vahepeal ronis neist üks õue, et vastu tankla seina urineerida. Pärast toimingut lajatas ta vastu seina kapist välja tõstetud ämbri, millesse sisse astus.

Seejärel puges mees asemele tagasi.

Üks bensiinijaama klientidest helistas kohe lühinumbril 112. Politsei jõudis kohale 18 minutit hiljem.

Statoilis korda valvanud turvatöötaja suutis ühe meestest tänu viisakale jutule kapist välja meelitada. Ent pisut kurjem mees ei teinud turvanaist kuulmagi. "Pane see külmkapi uks kinni, mul on niigi külm olla!" käratas ta avatud kapiukse ees seisnud kamraadile.

Seejärel helistas turvatöötaja lühinumbril 112. Samal ajal möödus juhuslikult sündmuskohast turvaettevõtte USS patrull, kes G4Si kolleegil aitas tõrksa napsimehe kapist välja tirida.

Kappi puhkama sättinud mehele ei meeldinud sugugi, et tema öörahu häiriti: ta ähvardas turvamehele kätte maksta ja tema vastu avalduse kirjutada.

Politseipatrull viis agressiivsema mehe endaga kaasa. Teine mees, kes avaldas soovi vabatahtlikult politseiametnikega kaasa minna, pidi sammuma oma teed.

Kohapeal olnud Pärnu Postimehe videotoimetaja Ardi Truija sõnutsi kestis kogu tegevus Statoili ees umbes pool tundi.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles