Pärnu kesklinna uue kai rajamine on võtnud planeeritust kauem aega

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehitustööd Pärnu kesklinna kai ääres.
Ehitustööd Pärnu kesklinna kai ääres. Foto: Mailiis Ollino

Mullu suvel Pärnu kesklinna vana kai asemele uut kaid rajama hakanud Pärnu Sadam tunnistab, et tööd on võtnud planeeritust kauem aega. Samas loodetakse esimene kruiisilaev vastu võtta siiski tuleva aasta suvel.

Võrreldes eelmise suvega, mil töödega algust tehti, on palju muutunud. Suuremahulised mullatööd on tehtud ja nüüd käib sulundseina paigaldamine, mis võtab Pärnu Sadama nõukogu liikme Kaspar Koka sõnul palju aega, vahendas ERR.ee "Aktuaalne kaamera".

"Ma ikkagi usun ja loodan, et kui siin ilma suuremate katkestusteta töö jätkub, siis me saame enne sügistorme sulundseina paigaldatud. Eelmisel suvel oli siin lõhkemata miine ja muud sellist, aga põhiline ootamatus on olnud see, et see sulundseina paigaldamine on kulgenud oodatust aeglasemalt," rääkis Kokk.

Koka sõnul ei taha ta mõeldagi, et töödega sügiseks valmis ei saada, sest järgmisel suvel on kai äärde saabumas kruiisilaev Serenissima. Pealegi on alles kevad ja terve suvi ees. Küll aga teeb tööde venimine asja kokkuvõttes kallimaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles