Viisitamm ja Saar palkasid Eesti tuntumad advokaadid

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Viisitamm ja Simmo Saar.
Mart Viisitamm ja Simmo Saar. Foto: Urmas Luik

Pärnu linnapea Mart Viisitamm ja abilinnapea Simmo Saar, keda kaitsepolitsei kahtlustab riigihangete nõuete rikkumises, sõlmisid lepingud Eesti tuntumate vandeadvokaatidega.


Viisitamme hakkab edaspidi kaitsma Leon Glikman ja Saart Aivar Pilv, vahendas ERR.ee teleuudiseid.



Pärnu linnapea Mart Viisitamme ja abilinnapea Simmo Saare suhtes käivitatud kriminaalmenetlus tuli avalikuks mullu 24. oktoobril, kui kaitsepolitsei otsis läbi nende kabinetid Pärnu linnavalitsuses, samuti nende autod ja kodud.



Pärnu advokaadibüroos Järve, Otti ja Laretei töötavate õigusasjatundjate asemel on Mart Viisitammel nüüd advokaadiks Leon Glikman advokaadibüroost Glikman ja Partnerid ning Simmo Saarel Aivar Pilv, kellel on omanimeline advokaadibüroo.



Viisitamm jääb kaitsja vahetust kommenteerides napisõnaliseks. "Vastab tõele, et mul on uus esindusleping advokaadiga sõlmitud," ütles Pärnu linnapea.



Vandeadvokaat Leon Glikman on ühe töö Viisitamme palvel juba teinud. Nimelt esitati Tallinna halduskohtule kaebus, et tagasi saada Viisitamme relvaluba, mille peatamine on põhiseadusega vastuolus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles