Kutsehariduskeskus võidutses kutsevõistlustel

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskus.
Pärnumaa kutsehariduskeskus. Foto: Urmas Luik

Eile ja täna Saaremaal toimunud üleriigilised ärikorralduse eriala kutsevõistlused “Äripäevad” võitis Pärnumaa kutsehariduskeskuse (PKHK) võistkond.

 
PKHK võidukasse võistkonda kuulusid esimese ja teise kursuse ärikorralduse eriala õpilased Kirsi Rappu, Jaanika Koitla, Maarja-Mari Pikson, Liis Treilop, Lauri Kunto. Noorte juhendaja on ärikorralduse eriala kutseõpetaja Eela Malk.

Pärnakad olid parimad “Äripäevade” koduse ülesande lahendamisel, kus tuli Saaremaal tegutsevale Karja pagariärile pakkuda võimalusi turunduseks ja kaubamärgi tutvustamiseks.

Žüriisse kuulunud Karja pagariäri juhataja Aivo Kanemägi sõnul hindas ta eelkõige ideede teostatavust. “Kodutööd olid põhjalikud ja ülesannet võeti väga tõsiselt. Saime päris mitu ideed, millega nüüd tööle hakata,” sõnas ta.

”Õige võit oleks siis, kui näeme, et pagariäri on mõne idee kasutusele võtnud,” ütles Pärnu kutsehariduskeskuse õpilane Taavi Viil. 

Pärnumaa kutsehariduskeskuse teabetalituse juhataja Anneli Puuderselli teatel olid nad peale koduse ülesande parimad teooriaküsimuste ja muude ülesannete lahendamiselgi.

“Äripäevade” nime kandvatel võistlustel osalesid ametikoolide väikeettevõtluse ja ärikorralduse erialal õppijad ning rakenduskõrgkoolide ärierialade esimese ja teise kursuse õpilased. Kokku osales “Äripäevadel” üle 70 õpilase-õpetaja.

Tänavused “Äripäevad” olid järjekorras seitsmendad. Koos esikohaga sai Pärnumaa kutsehariduskeskus õiguse “Äripäevade” korraldamiseks järgmisel aastal.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles