Misjonilaev ootab uudistama ja laulma

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimesel advendil avas Pärnus linnarahvale oma parda ja salongi misjonilaev Jenny Kruse.
Esimesel advendil avas Pärnus linnarahvale oma parda ja salongi misjonilaev Jenny Kruse. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Esimesel advendil avas Pärnus linnarahvale oma parda ja salongi misjonilaev Jenny Kruse, mis seisab Vallikääru jalakäijate silla juures.

Detsembris on tuledega ehitud laev ankrus Vallikääru jalakäijate silla juures ja avatud teisipäevast pühapäevani õhtuti paar tundi. Huvilisi oodatakse alusega tutvuma, laevas töötab väike müügilett, teatud päevadel toimub muusikaprogramm ja pühapäeviti lauldakse ühiselt jõululaule. Rohkem infot laevas toimuva kohta leiab Jenny Kruse kodulehelt ja Facebookist.

Kahemastiline purjekas osteti Eesti rahva teenimiseks 2011. aasta suvel Soome ja Rootsi partneritelt sümboolse hinna eest, viimati kuulus laev Rootsi heategevusorganisatsioonile Shalom. Praegu MTÜ Jenny Kruse omanduses laevale on Pärnu kodusadam olnud üle aasta. Pärast eelmise aasta seilamist Eesti vetes said laeva kere ja tekk korraliku remondi, praegu ootab laev uut käigukasti, mis peaks kohale jõudma tuleva aasta märtsis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles