Pärnus avati uus munitsipaalmaja

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu abilinnapea Romek Kosenkranius andis uue maja pidulikul avamisel selle elanikele üle koreterivõtmed.
Pärnu abilinnapea Romek Kosenkranius andis uue maja pidulikul avamisel selle elanikele üle koreterivõtmed. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnus Rääma linnaosas avati 16 korteriga  munitsipaalmaja, mida köetakse maaküttega.

Nüüdisaegses puitkarkassmajas on spetsiaalselt ratastooliinimestele mõeldud korterid, kaldteed ja laiemad sissepääsud, vahendas ERR.ee "Aktuaalnset kaamerat".

Vähem kui aastaga valminud maja ehitus maksis 609 000 eurot, ehitustöid finantseeris Pärnu linn koos sihtasutusega Kredex.

Pärnu linnale kuulub kokku 16 üürimaja ja 22 korteriomandit, kus elanikeks on enamasti sundüürnikud ja sotsiaalabi vajavad inimesed.

"Inimesi on veel Pärnu linnas järjekorras. Meil siin krundi peal on veel ruumi, see on üle 5000ruutmeetrine krunt, siia mahub veel maju. Linnal on just üks planeering pooleli, siin vastas on üks krunt, kuhu saab samuti sellise maja ehitada – ruumi on," kinnitas Pärnu abilinnapea Romek Kosenkranius.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles